Winnaars bekend…


De winnaars van de decemberactie zijn bekend. Marathonloopster Sandra Beltgens uit Soest wint een gratis luxe weekendje in Holiday Inn met partner en eventueel de kinderen, compleet met een stadswandeling door het mooie Leiden. Van harte gefeliciteerd.

 

Verder winnen Jan Meeuwissen (Lisse), Jolanda Brugman (Zutphen), Robbie Verhorst (Vught), Maud van Beek (Leiden), André de Leeuw (Rijnsburg) een mooi Leiden Marathon Running Shirt. Arjen van Ettinger (Berkenwoude), Astrid van Tol (Voorhout), Kristy Bryars (Den Haag), Jorik Huizinga (Doetinchem), Janna Gerritsma (Maastricht) een gratis startnummer bij de 26e Leiden Marathon.

De winnaars krijgen na de feestdagen bericht.

 

Uitslagen 2016Gepersonaliseerde Krant 2016

  • Vul hier je startnummer in en bekijk je persoonlijke krant

Sponsors

Sponsors

20 en 21 mei 2017

Powered by

Volg ons

Nieuws

24-05-2016

Foto’s en Verslag - Lees verder

23-05-2016

Fantastische 26e Leiden Marathon - Lees verder

16-05-2016

Toploper Khalid Choukoud wil via Leiden naar EK - Lees verder

10-05-2016

Wereldkampioene Berhane Adere loopt in Leiden - Lees verder

Twitter feed

Twitter

 

Onze hoofdsponsors: