De Businessloop

Doe mee met uw bedrijf

De Businessloop is een leuke manier voor u en uw bedrijf om op een sportieve manier samen te komen. Niet alleen is de voorbereiding leuk en versterkt het uw team, de overwinning na afloop is een enorme opsteker. Wat is er nu leuker dan met collega’s zo een sportieve prestatie neer te zetten?

De Leiden Marathon staat al jaren bekend als de marathon met bijzondere service en aandacht voor de deelnemers. De uitzonderlijke sfeer die op marathondag in Leiden hangt wordt mede gecreëerd door de tienduizenden toeschouwers die alle lopers naar de finish toeschreeuwen en juichen. En natuurlijk vergeten we niet de vele vrijwilligers en muziekbandjes die graag hun steentje bijdragen aan deze unieke sportieve belevenis.

 

Stadsgehoorzaal als uitvalsbasis

Als deelnemer van de Businessloop heeft u een aantal voordelen. U neemt bij ons een pakket af met een aantal mooie extra’s. Alle deelnemers van de Leiden Marathon Businessloop worden ontvangen in de mooie Stadsgehoorzaal. Vanuit deze historische locatie is het slechts enkele meters om bij het startvak te komen. U heeft direct toegang tot de race. Het is een ideale uitvalsbasis. Op zaterdagavond worden de teams voor de 5 kilometer opgevangen op een andere mooie locatie. Ook deze locatie is dicht bij de start van de race.

Realiseer uw sportieve doelen

Bedrijventeams die meedoen aan de Leiden Marathon Businessloop krijgen extra service. In de vorige jaren namen al ruim 100 teams deel aan de Businessloop. Deze teams zijn allemaal afkomstig van bedrijven die de gezondheid van werknemers belangrijk vinden en hen daarom de kans geven om met elkaar sportieve doelen te realiseren tijdens dit prachtige evenement. Het is makkelijker dan u denkt, doet uw bedrijf ook mee?

Professioneel Sportief

Daarnaast is meedoen aan de Businessloop een mooie gelegenheid voor uw bedrijf om zich op professionele, sportieve en originele wijze te promoten en presenteren. Kortom, voor beide partijen een gewonnen wedstrijd. Mannen en vrouwen kunnen gezamenlijk een team vormen. Deelnemen kan op de volgende afstanden:

  • De Marathon (42,195 km)
  • De 21 van Zorg en Zekerheid (21,097 km)
  • De 10 van Heerema Marine Contractors (10 km)
  • De 5 van I-SEC (5 km – op zaterdagavond).

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met Cécile Burghouwt van het marathonbureau: cecile.burghouwt@marathon.nl of bel 071 – 514 44 61.

"If it does not challenge you, it does not change you"