Bewoners

Straatprijs

De dorpen en straten langs het parcours van de Leiden Marathon worden opgeroepen om de zwoegende hardlopers op gepaste manier te verwelkomen. Een marathonloper krijgt het moeilijker en moeilijker en leunt op de aanmoedigingen die hij krijgt van de toeschouwers.

Wie wint?

De straat, de buurt, het dorp dat zich het leukste versiert, de beste muziek maakt en de meeste toejuichingen organiseert, zal het meest door de lopers onthouden worden. Na de finish worden de lopers gevraagd welke straat, buurt, dorp zij het leukste vonden om door heen te lopen.

 

Bartlehiem Bokaal

Die straat, buurt of dorp krijgt officieel de Bartlehiem Bokaal overhandigd. Als de organisatie deze feestelijk komt uitreiken, wordt tevens een foto gemaakt van alle inwoners die eenmaal geplaatst op de Leiden Marathon website eeuwige roem zullen oogsten. Er is tevens een 2e en 3e prijs om meerdere straten en buurten de gelegenheid iets te kunnen winnen.

Doe mee – Geef jouw straat op

Vind jij het leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje en ontvang het officiële deelnamebord, zodat je voor de lopers goed zichtbaar bent.

Benieuwd naar de bereikbaarheid van uw wijk?

Om overlast te beperken en dit evenement tot een groot succes te maken hebben wij alle informatie over de bereikbaarheid van uw wijk op een pagina verzameld.