Sponsor worden

Wilt u partner worden?

De Leiden Marathon is een groepsproject. Een goed bestuur, een fantastisch marathonbureau, elfhonderd enthousiaste vrijwilligers en een businessclub vol sterk gemotiveerde sponsors. Dat groepsgevoel is het geheim van de Leiden Marathon. En sponsors noemen wij liever partners. Want niet zelden zijn het ook onze sponsorpartners die met ons meedenken in de organisatie van ons mooie hardloopevenement. Belangstelling ? Bel Tjeerd Scheffer (071-5144461).

Beweegprogramma

Tegenwoordig biedt de Leiden Marathon haar partners ook Beweegprogramma´s die zijn bedoeld om de werknemers van het bedrijf aan het bewegen, sporten te krijgen. Compleet met een wekelijkse trainer, hulp bij schema´s en workshops over voeding, schoeisel, kleding e.d. Belangstelling? Bel Mok Scheffer (071-5144461 of 06-50838281)

Sympathiek

De meeste sponsorpartners zijn al vele jaren verbonden aan de Leiden Marathon. Natuurlijk is hardlopen een sympathieke sport en is gezondheid een goed onderwerp om je als bedrijf mee te associëren. Daarom zijn er veel aangesloten bedrijven bij waarvan veel werknemers ook daadwerkelijk meelopen. En vinden zij het prima als zij in hun omgeving opvallen door hun maatschappelijke bindingen zoals die met de marathon.

Zakelijk

Maar het moet natuurlijk ook zakelijk kunnen worden verantwoord. Wel, dat gaat goed in Leiden. De sponsordeals zijn helder en zakelijk. Een standaard sponsorpakket wordt naar wens op maat gesneden en de tegenprestaties worden ook allemaal waar gemaakt. Dus is het niet zo gek dat er maar weinig sponsorpartners afhaken bij de Leiden Marathon. Ook niet in de crisisjaren. De Leiden Marathon is er in de voor anderen slechte tijden alleen maar beter uit gekomen. En de groei wordt nu vol doorgezet, want de doelstelling is in 2020 een aantal lopers van rond 20.000 te hebben in Leiden.

Pakketten

De Leiden Marathon werkt dus met duidelijke sponsorpakketten. Die op aanvraag te krijgen zijn. Die pakketten hebben een naam van een voormalige toploper. U kunt kiezen uit de onderstaande pakketten:

BIKILA, Event Sponsor Abebe Bikila won 2 x de Olympische Marathon, de eerste op blote voeten

ZATOPEK, Head Sponsor Emil Zatopek won 3 x goud bij Olympische Spelen ’52, 18 Wereldrecords

LOUIS, Official Partner Spiridon Louis won eerste Olympische Marathon 1896, eerste wereldrecord

NIJBOER, Official Sponsor Gerard Nijboer won zilver op Olympische Marathon 1980 en won EK’82

WAITZ, Official Supplier Grete Waitz won WK in 1983 en 9 x New York Marathon

SWITZER, Member BusinessClub Kathy Switzer werd na rel in Boston eerste officiële vrouwelijke marathonloper